Καλωσόρισμα

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του 6ου Δημοτικού Σχολείου σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας, ευελπιστώντας αυτή να αποτελέσει ένα δίαυλο γνώσης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων. Συνεχίστε την ανάγνωση του «Καλωσόρισμα»

Ημέρα δασοπονίας

Ημέρα δασοπονίας 21 Μαρτίου 2022. Οι μαθητές της Ε τάξης μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους κ. Σάνδρου Σοφία και κ Σολάκη Χρήστο βγήκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου και γέμισαν με φυτά τα παρτέρια.  Ευχαριστούμε τη δασάρχη Σερρών για την ευγενική της προσφορά.

Συνεχίστε την ανάγνωση του «Ημέρα δασοπονίας»

Σχολικός εκφοβισμός

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ 4

Στο πλαίσιο των δράσεων του σχολείου μας για τον εορτασμό της Πανελλήνιας Ημέρας κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού στις 4 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή, στο δεύτερο δίωρο όλα τα τμήματα μας (12) συνδέθηκαν διαδικτυακά μέσω WEBEX με τον διευθυντή του σχολείου μας και ενημερώθηκαν για τον σχολικό εκφοβισμό ( η ενημέρωση έγινε με powerpoint και ανάγνωση παραμυθιού).Στην συνέχεια  οι μαθητές κατά τμήμα με τους δασκάλους τους συζήτησαν θέματα αποδοχής της διαφορετικότητας και σεβασμού των άλλων και κατόπιν ασχολήθηκαν με εργασίες σχετικά με το σχολικό εκφοβισμό.

Το Παπάκι Πάει…

Στο 6 ΔΣ Σερρών πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Το Παπάκι Πάει…» με τη συμμετοχή όλων των τάξεων και τη βοήθεια της Θεατρολόγου της Εικαστικού και των Εκπαιδευτικών.    Συνεχίστε την ανάγνωση του «Το Παπάκι Πάει…»

Το 6ο Δημοτικό Σεερών στο Μαθητικό διαγωνισμό ραδιοφωνικής και μουσικής δημιουργίας «Καν’το ν’ Ακουστεί»

Συνεχίστε την ανάγνωση του «Το 6ο Δημοτικό Σεερών στο Μαθητικό διαγωνισμό ραδιοφωνικής και μουσικής δημιουργίας «Καν’το ν’ Ακουστεί»»

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σερρών

Συμμετοχή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών στη διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα τμήματα της E’ και Στ’ τάξης σας τραγουδούν χριστουγεννιάτικα κάλαντα στα γαλλικά και γερμανικά.  Καλές Γιορτές!