Διαγωνισμός ζωγραφικής Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης: «Είμαι…πως βλέπω τον εαυτό μου»

Με τίτλο «ΕΙΜΑΙ? Πώς βλέπω τον εαυτό μου» ο φετινός, 7ος διαγωνισμός ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης κάλεσε τους μικρούς του φίλους να συστηθούν στον κόσμο όπως εκείνοι βλέπουν τον εαυτό τους ή όπως θέλουν να τους βλέπουν οι άλλοι, με αφορμή έναν χάλκινο καθρέφτη από την Κύπρο που χρονολογείται από το 1200-1500 π.Χ.

Μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου, ζωγράφισαν δίχως περιορισμούς, με οδηγό τη φαντασία, δημιουργώντας όμορφες εικόνες για το πως ονειρεύονται τον εαυτό τους στο μέλλον.

Παρακάτω θα βρείτε τον ψηφιακό κατάλογο με όλες τις ζωγραφιές των μαθητών που συμμετείχαν. Ο κατάλογος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να προβληθεί η προσπάθεια των παιδιών καθώς, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, οι ζωγραφιές δεν κατάφεραν να φτάσουν έγκαιρα στο μουσείο, λόγω καθυστερήσεων στο ταχυδρομείο, κάτι που συνέβη και με αρκετές άλλες συμμετοχές, δυστυχώς.

Αγαπητοί μαθητές κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να ανατρέχετε σε αυτή τη ψηφιακή συλλογή για να θυμάστε, να θαυμάζετε και να ονειρεύεστε…